Kolmen päivän luxury safari lentäen Mombasa - Maasai Mara - Mombasa, yöpyminen Royal Mara tai Mara Safari Club

Päivä 1. Mombasa - Maasai Mara

Noudamme teidät aamupalan jälkeen (6:00) hotellistanne ja siirrymme Mombasan lentoasemalle. Täältä aikataulun mukainen lento Masai Mara Game Reserveen.

Matkalla näemme mm. Taita Hills vuoret, Mt. Kilimanjaron lumisen huipun, Great Rift Valleyn laakson ja sen kauniit järvet, mikäli pilvet eivät ole esteenä.

Kello 10 maissa laskeudumme Masai Maran kentälle, jossa teitä odotetaan ja kuljetus lounaalle lodgeennne ja hetki aikaa rentoutua. Iltapäivä teemme puiston Maasai Marassa villieläimiä ja lintuja bongaten. Illan hämärtyessä saavumme lodgeemme illalliselle ja yöpymään.

Päivä 2. Maasai Marassa

Retkeilemme koko päivän Maasai Mara Reservessä ja käymme Tansanian rajalla sijaitsevassa Maasai Mara National Parkissa, joka on pieni osa kuuluisaa Serengetin kansallispuistoa. Kuivana aikana Tansanian puolelta Etelä-Serengetistä vaeltaa tänne pienelle alueelle syys-lokakuussa valtavat eläinlaumat laiduntamaan ja nauttimaan sadekauden vihreydestä ja ne lähtevät takaisin marras-joulukuussa kuivan kauden alettua Marassa. Aamiainen, picnick-lounas ja illallinen päivän aikana.

Päivä 3. Maasai Mara – Mombasa

Aamiaisen jälkeen lähdemme jälleen puistoajolle ja näemme varmasti paljon villielämiä, lintuja ja muuta mielenkiintoista kuvattavaa. Puolilta päivin palaamme lodgeemme lounaalle ja siestan jälkeen on aika palata lentokentälle. Lento Mombasaan, jossa teitä odotetaan ja kuljetus hotelliinne ennen illallista.

Lentosafari sis. täysihoidon, hinta: 1270€.

Myös muita majoitusvaihtoehtoja. Klikkaa "Lodges"

MombaSafaris & Tours Kenya
New Mombasa – Malindi Road,.
P. O. Box 823 - 80100 G.P.O. Mombasa Tel: +254-723447972, +254721301331
Email: mombaSafaris@gmail.com Web: www.mombaSafaris.com