Kolmen päivän safari Tsavo East ja Tsavo West, yöpyminen Voi Wildlife Lodge ja Ngulia Lodge (tasokkain "Luxury" safarimme Tsavoon)

Päivä 1. Mombasa – Tsavo East

Noudamme teidät hotellistasi nautittuasi aamupalan (7:00), ajamme Mombasan läpi ja näemme miten paikalliset työmatkaansa taittavat. Ajamme Mombasa-Nairobi valtatietä (noin 120 km), kunnes saavumme yhteen mailman suurimmista villieläinpuistoista Tsavo East ja West National Park puistoon. Puolimatkassa pysähdymme matkamuistomyymälässä pienellä tauolla ennen ensimmäistä puistoajoa. Täältä voit vielä ostaa safarihattuja ja virvokkeita.

Vielä hetken ajettuamme kirjaudumme sisään puistoon Buchuma-Gatella ja mielenkiintoinen safarimme voi alkaa. Kiertelemme puiston juomapaikkoja ja saamme eläimistä mahtavia kuvia jopa aivan läheltä. Puolilta päivin saavumme ensimmäiseen majapaikkaamme Voi Wildlife Lodgeen lounaalle. Lounaan jälkeen suuntaamme puistoajolla kuuluisalle Mudanda Rock laavakukkulalle, josta kiikaroimme juomapaikan tapahtumia. Täältä jatkamme kohti Galana joen Lugards Falls putouksia. Joen törmältä voimme nähdä virtahepoja ja krokotiilejä rannalla loikoilemassa. Paluumatkalla näemme vielä paljon villieläimiä ja saamme mahtavia kuvia jopa aivan läheltä. Illallinen ja yöpyminen Voi Wildlife Lodgessa. Täällä voimme ihailla villieläimiä pimeänkin aikaan valaistulla juomapaikalla huoneemme terassilta.

Päivä 2. Tsavo East – Tsavo West

Aamuviileällä ennen aamiaista teemme vielä puistoajon Tsavo Eastissa, jolloin meillä on hyvä mahdollisuus löytää lihansyöjiä ja muita eläimiä aamiaisella. Aamiaisen jälkeen rentoudumme Voi Wildlife Lodgessa, jonka jälkeen pakkaamme ja jatkamme matkaa Tsavo Westin kansallispuistoon. Kirjaudumme sisään Tsavo River Gatella ja mielenkiintoinen safarimme jatkuu nyt Tsavo Westin puolella.

Puistoajon jälkeen saavumme Mzima Springs lähteille, jotka tuottavat valtavan määrän kristallin kirkasta vettä Mt. Kilimanjarolta ja Chyuilu Hillsistä päivässä. Vettä pulppuaa maan alta niin paljon, että sitä riittää myös johdettavaksi Mombasaan saakka. Täällä näemme virtahepoja, krokotiileja, sekä muita eläimiä sammuttamassa janoaan. Lounaan ja siestan jälkeen iltapäivällä piipahdamme läheisessä Ngulia Rhino Sanctuaryssa bongaamassa sarvikuonoja. Illallinen ja yöpyminen Ngulia Lodgessa.

Päivä 3. Tsavo West - Mombasa

Aamulla aamiaisen jälkeen teemme vielä pienen puistoajon ja piipahdamme lähes sammuneella Chaimu Crader, jonka jälkeen suuntaamme puistoajolla kohti Mombasaa. Matkalla nautimme vielä kevyen picnik-lounaan Lion Hill Lodgessa, jossa hetki aikaa rentoutua ja ihailla upeaa maisemaa yli savannin. Pienen tauon jälkeen suuntaamme Mombasan suuntaan, jonne saavumme liikenteen sujuvuudesta riippuen iltapäivän aikana. Matkalla näemme vielä paljon mielenkiintoista katsottavaa.

3 pv safari, sis. täysihoidon, hinta: 540 €/hlö,

MombaSafaris & Tours Kenya
New Mombasa – Malindi Road,.
P. O. Box 823 - 80100 G.P.O. Mombasa Tel: +254-723447972, +254721301331
Email: mombaSafaris@gmail.com Web: www.mombaSafaris.com