Kahden päivän safari Tsavo East, yöpyminen Voi Wildlife Lodge tai Voi Lodge

Päivä 1. Mombasa - Tsavo East

Noudamme teidät hotellistasi nautittuanne aamupalan (7:00) ja ajamme Mombasan läpi ja näemme miten paikalliset työmatkaansa taittavat. Ajamme Mombasa-Nairobi valtatietä (noin 120 km), kunnes saavumme yhteen mailman suurimmista villieläinpuistoista Tsavo East ja Tsavo West National Park. Puolimatkassa pysähdymme matkamuistomyymälässä pienellä tauolla ennen ensimmäistä puistoajoa. Täältä voitte vielä ostaa safarihattuja ja virvokkeita.

Kahden päivän aikana näet melkein kaikki Afrikan tunnetuimmat eläimet ja saat niistä varmasti mahtavia kuvia. Vielä hetken ajettuamme kirjaudumme sisään puistoon Buchuma Gatella ja mielenkiintoinen safarimme voi alkaa. Kiertelemme puiston juomapaikkoja ja saamme eläimistä mahtavia kuvia jopa aivan läheltä. Puolilta päivin saavumme ensimmäiseen majapaikkaamme Voi Wildlife Lodgeen lounaalle. Lounaan jälkeen suuntaamme puistoajolla kuuluisalle Mudanda Rock laavakukkulalle, josta kiikaroimme juomapaikan tapahtumia.

Täältä jatkamme kohti Galana joen Lugards Falls putouksia. Joen törmältä voimme nähdä virtahepoja ja krokotiilejä loikoilemassa. Paluumatkalla näemme vielä paljon villieläimiä ja saamme mahtavia kuvia jopa aivan läheltä. Illallinen ja yöpyminen Voi Wildlife Lodgessa. Täällä voimme ihailla villieläimiä pimeänkin aikaan valaistulla juomapaikalla huoneemme terassilta.

Päivä 2. Tsavo East – Mombasa

Aamuviileällä aamiaisen jälkeen teemme vielä puistoajon Tsavo East National puistossa, jolloin meillä on hyvä mahdollisuus löytää lihansyöjiä ja muita eläimiä aamiaisella. Puolilta päivin nautimme vielä kevyen "picnik"– lounaan Lion Hill Lodgessa, jossa hetki aikaa rentoutua ja ihailla huikaisevaa maisemaa yli savannin. Pienen tauon jälkeen suuntaamme Mombasan suuntaan, jonne saavumme liikenteen sujuvuudesta riippuen iltapäivän aikana.

Voit koota myös itse ryhmän 4-6 henkilöä ja varata oman safarisi. Silloin näet yleensä villieläimet ensimmäisenä ja lähempää.

2 pv safari, sis. täysihoidon, hinta: 280 €/hlö

MombaSafaris & Tours Kenya
New Mombasa – Malindi Road,.
P. O. Box 823 - 80100 G.P.O. Mombasa Tel: +254-723447972, +254721301331
Email: mombaSafaris@gmail.com Web: www.mombaSafaris.com