Kolmen tai neljän päivän safari Nairobi - Masai Mara - Nairobi; yöpyminen Emayian Luxury Camp, Keekorok Lodgessa tai vastava

Päivä 1. Nairobi - Masai Mara

Noudamme teidät Nairobin Hotellista / J. Kenyatta kansainväliseltä lentoasemalta ja ajamme Nairobi-Naivasha valtatietä Nakurun suuntaan noin 50 km, josta käännymme Narokin kaupunkia kohti, jonne matkaa vielä noin 80 km. Tauko Narokissa. Ajamme suoraan Emayian Luxury Campiin lounaalle, jonne matkaa vielä reilut 130 km. Matkalla ihailemme Rift Valleyn maisemia ja ohitamme pieniä kyliä. Masai Maran puisto-osa on Kenian pienimpiä, mutta jostain syystä tunnetuimpia puistoja. Nimi juontaa Masai- heimosta ja Mara-joesta, joka halkoo puistoa. Masai Maraan tasangoille vaeltaa Serengetistä Tansanian puolelta Heinä-Elokuussa valtavat eläinlaumat nauttimaan sateiden tuomasta vihreydestä. Masai Marassa tavataan ympäri vuoden mm. leijona, hyeena, gepardi, leopardi, sarvikuono, puhveli, elegantti, giraffi, antilooppi, virtahepo, krokotiili ja jne. Maran ilmasto on päivisin miellyttävän lämmin ja öisin mukavan viileä, johtuen sijainnista keskimäärin vajaan 1700 m korkeudessa. Lounaan jälkeen rentoudumme ja ihailemme Maran maisemia. Siestan jälkeen teemme puistoajon Masai Mara National Reservessä ja saamme mahtavia kuvia eläimistä, jopa aivan läheltä. Sadekaudella eläin- ja lintulajisto on runsaampi, mikä muodostaa vehreitä ruohotasankoja ja keitaita ympäri puistoa. Sadekaudella täällä asustaa lähes 50 nisäkäslajia sekä runsas linnusto. Illan hämärtyessä palaamme lodgeemme illalliselle ja yöpymään.

Päivä 2. Masai Mara National Reserve

Aamiaisen jälkeen teemme puistoajon Masai Maran ihanan viileässä aamussa ja voimme nähdä eläimiä läheltä aamiaista etsimässä. Oppaamme yrittää löytää niitä eläimiä mitä emme vielä ole nähneet. Lounaan jälkeen teemme puistoajon kuuluisalle Mara-joelle, jossa toivomme näkevämme krokotiilejä rannalla loikoilemassa. Paluumatkalla näemme vielä paljon villieläimiä ja saamme mahtavia kuvia jopa aivan läheltä. Illallinen ja yöpyminen Keekorok Lodgessa tai vastaavassa.

Päivä 3 Masai Mara - Talek-joki

Aamiaisen jälkeen suuntaamme kokopäivän retkelle nyt Talek-joen suuntaan ja saamme lounaspaketit mukaamme. Täällä näemme ruohosavannin lisäksi peitteisempää maastoa ja sen johdosta niitä eläimiä, jotka viihtyvät suojaisammassa ympäristössä. Nautimme retkilounaan sopivaksi katsomassamme paikassa. Kiertelemme Talek-joen rantamaisemia ja saamme varmasti mahtavia kuvia eläimistä nyt jopa aivan läheltä. Vimeiseksi yöksi majotumme Emayian Luxury Campiin tai vastaavan, jossa illallinen ja yöpyminen.

Päivä 4. Masai Mara - Nairobi

Aamiaisen ja lounaan jälkeen luovutamme huoneemme ja suuntaamme pienen tauon jälkeen kohti Nairobia. Puolimatkassa Narokissa pysähdymme matkamustomyymälässä pienellä tauolla. Illaksi saavumme Nairobiin.

Kolmen päivän Masai Mara safari sis. täysihoidon, hinta 760€.
Neljän päivän Masai Mara safari sis. täysihoidon, hinta 1090€.

MombaSafaris & Tours Kenya
New Mombasa – Malindi Road,.
P. O. Box 823 - 80100 G.P.O. Mombasa Tel: +254-723447972, +254721301331
Email: mombaSafaris@gmail.com Web: www.mombaSafaris.com