Yhden päivän safari Mombasa - Tsavo East - Mombasa

Noudamme sinut hotellistasi aikaisen aamupalan jälkeen (5:00) ja ajamme Mombasa-Nairobi valtatietä Mombasan läpi ja nousemme pikku hiljaa ylemmäs, kunnes saavumme yhteen maailman suurimmista villieläinpuistoista - Tsavo East National Park (noin 120 km). Kirjaudumme sisään puistoon Buchuma Gatella ja mielenkiintoinen safari voi alkaa. Sitä ennen pysähdymme matkamuistomyymälässä pienellä tauolla ennen ensimmäistä puistoajoa. Portilla myytävänä safarihattuja ja virvokkeita.

Jo yhden päivän safarilla näemme useimmat Afrikan tunnetuimmat eläimet ja saamme niistä varmasti mahtavia kuvia läheltä ja kaukaa. Täällä se on sekin nimittäin suomalainen haarapääskymme talvehtimassa. Puolilta päivin saavumme Lion Hill Zomeni Lodgeen lounaalle upealle näköalapaikalle, jossa hetki aikaa rentoutua ja ihailla upeaa maisemaa yli savannin. Tauon jälkeen laskeudumme safaribussillamme alas ja toisella puistoajolla pyrimme löytämään niitä eläimiä, joita emme aamupäivällä vielä nähneet. Palaat illalla antoisan safarin jälkeen Mombasaan viileään hotelliisi illalliselle ja voit huuhtoa safarin pölyt vaikka Intian Valtameren aaltoihin.

Voit koota myös itse ryhmän 4-6 henkilöä ja varata oman safarisi. Silloin näet yleensä villieläimet ensimmäisenä ja lähempää.

1 pv safari, sis. lounaan, hinta: 140 €/hlö

MombaSafaris & Tours Kenya
New Mombasa – Malindi Road,.
P. O. Box 823 - 80100 G.P.O. Mombasa Tel: +254-723447972, +254721301331
Email: mombaSafaris@gmail.coms Web: www.mombaSafaris.com