MombaSafaris & Tours Kenya

Karibu... Tervetuloa Mombasaan ja safarille Keniaan!

MombaSafaris on ammattitaitoinen ja pidetty safarielämysten järjestäjä Mombasassa. Olemme paikallisesti omistettu ja johdettu perheyritys, joka on virallisesti rekisteröity Safari Company Keniassa.

Johtajamme ja oppaamme ovat sitoutuneet perheyritykseen omistajina ja siksi heillä on yli 15 vuoden kokemus safarien suunnittelusta ja toteutuksesta. Tästä johtuen palvelumme ja kilpailukykymme on taattu ja me pystymme tarjoamaan tasokkaita safareja tavalliseen hintaan. Sen vuoksi oppaamme haluavat viedä sinut todella ikimuistoiselle safarille Keniassa.

MombaSafarilla tiedät missä retkeilet, yövyt ja ruokailet safarisi aikana, etkä osta "sikaa säkissä".. Safareillemme pääset joustavasti kaikkina viikonpäivinä, sillon kun se sinun matkaohjelmaasi parhaiten sopii. Eikä sinun tarvitse lähteä safarille tiettynä päivänä ja ajaa pitkässä pölyisessä letkassa, jota eläimetkin karttavat. Meillä voit maksaa safarisi vasta safarille lähtiessäsi.

Voitte tehdä alustavan varauksen, kun olette päättäneet mille safarille haluatte lähteä. Järjestelyjä varten olisi parempi tehdä alustava varaus hyvissä ajoin ennen lomanne alkua.

Alustavan varauksen tehtyänne lähetämme teille varausvahvistuksen ja safariohjelman, joka ei vielä velvoita teitä mihinkään. Paikallinen edustajamme ottaa teihin yhteyttä lomanne alussa tekstiviestillä tai sähköpostilla ja tulee tapaamaan teitä hotelliinne. Tällöin vahvistatte varauksenne ja sen sopivuuden lomaohjelmaanne.

Voitte koota myös itse oman ryhmän 4-6 henkilöä ja pyytää meiltä tarjouksen ja lähteä omalle private- safarillenne. Silloin näette villieläimet aina ensimmäisenä ja lähempää, jolloin saatte mahtavia kuvia.

Järjestämme myös lastminute-safareja. Silloin olisi parempi, jos ryhmän koko olisi vähintään 4 hekilöä, jolloin safarille lähtö onnistuu ilman viivytystä.

Saatavana myös private-safareja kahdelle, mutta silloin hinta on hivenen korkeampi.

MombaSafaris käyttää 7-paikkaisia nelivetoisia safari-pikkubusseja, joissa on koko katon alalta avattava kattoluukku, mikä suojaa tehokkaasti myös auringolta. Meidän safareillamme jokaisella matkustajajalla on oma ikkunapaikka sekä myös omaa tilaa kattoluukussa kuvaamista varten. Kaikista autoistamme löytyy jauhesammutin, ensiapulaukku ja VHF radiopuhelin, jolla saamme tietoa eläinten liikkeestä yms. Sadekausilla ja tiestön niin vaatiessa käytämme 4x4 land cruiser maastoautoja, joissa vastaava varustus kuten edellä.

MombaSafaris & Tours Kenya
New Mombasa – Malindi Road
P. O. Box 823 - 80100 G.P.O. Mombasa Tel: +254-723447972, +254-721301331
Email: mombaSafaris@gmail.com Web: www.mombaSafaris.com